Waarde IPMA Certificering

In memoriam - Paul Hesselman

Een eerbetoon aan Paul Hesselman, IPMA lid, PE Awards Assessor en teamleider

Met grote droefheid schrijven wij deze mededeling dat Paul Hesselman onverwacht is overleden. Verdrietig, maar dankbaar voor alles wat hij de afgelopen jaren voor ons en anderen heeft betekend.

Paul was een echte Project Management professional. Hij had diepgaande Project Management kennis en ervaring maar ook ruime ervaring als Manager en als Trainer/ Coach van Professionals. Hij was een goede communicator en motivator. Paul was ook een internationaal spreker op congressen en seminars. Als expert was hij betrokken bij publicaties over PMO en projectmanagement functieprofielen.

Paul heeft altijd een uitstekende bijdrage geleverd aan de professionalisering op het gebied van Project Management en aan IPMA.

Hij was IPMA Level B gecertificeerd en IPMA-assessor voor zowel de certificering van professionals als voor de Project Excellence Awards. Binnen IPMA was hij ook de teamleider voor de verbetering van het wereldwijde certificeringssysteem.

Paul is meer dan 25 jaar actief geweest als IPMA Assessor, Board Member, Finance Committee Chairman, jurylid, validator, IPMA Global Awards Assessor, Auditor en als Delegate. We zullen je missen Paul.

Wij wensen de familie veel sterkte met hun verlies.
Onze oprechte deelneming gaat uit naar Paul’s familie en vrienden.