Groepsaanmelding

Meerdere medewerkers/cursisten tegelijkertijd examen laten doen? Geen probleem, dan regelen we dat voor je. Wij faciliteren het examen van begin tot eind.

Alle theorie-examens kunnen middels een groepsexamen worden afgenomen. 

  • IPMA D (agile)
  • IPMA C Theorie
  • IPMA B Theorie
  • IPMA PMO

Groepsexamens zijn bij ons zijn mogelijk vanaf zes kandidaten. In overleg worden de locatie, datum en het tijdstip afgestemd. Groepsexamens kunnen bij jou op kantoor (InCompany) of bij ons in Nieuwegein plaatsvinden.

 

Tijdspad Groepsexamen

1 week voor het examen

Uitslag
Na maximaal vier weken ontvangt de kandidaat de uitslag mits de factuur van het examen is voldaan. Bij IPMA PMO ontvangt men de uitslag binnen twee werkdagen mist de factuur is voldaan. U Als werkgever/opleider ontvangt tevens de uitslag mits de kandidaat hier toestemming voor heeft gegeven. De certificaten worden alleen naar de kandidaat verstuurd omdat dit een persoonlijk document betreft. 

Tarieven

De kosten per kandidaat en de eventuele kosten voor uitstel en annulering zijn gelijk aan de kosten voor de reguliere examens.

Bij in company examens rekenen we handelingskosten afhankelijk van het aantal kandidaten. Voor examens bij ons op kantoor gelden geen handelingskosten.

Je betaalt het groepstarief voor het daadwerkelijk aantal afgenomen examens op die dag.

Aantal kandidaten Handelingskosten
11 of meer Reiskosten o.b.v. € 0,30 per gereden kilometer gerekend vanaf ons kantoor.
6 tot 10 € 750,-
minder dan 6 € 1250,-

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Wil je kandidaten individueel examen laten doen. Bekijk de tarieven van ons reguliere proces.

De meest gestelde vragen over groepsexamens

Hier lees je de meestgestelde vragen rondom groepsexamens. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op. We zullen je dan zo snel mogelijk van de juiste informatie voorzien. 

Aanvraag

+ Hoe vraag ik een groepsexamen aan. 

Het gemakkelijkste is om eerst even telefonisch (088 3376330) contact te hebben. Op deze manier kunnen we alle wensen en mogelijkheden bespreken. Hierna zetten wij de gemaakte afspraken voor u op de e-mail.

UIteraard mag u ons ook altijd mailen: info@ipmacertificeren.nl

+ Hoe lever ik de gegevens van de deelnemers aan?

Hiervoor dien je de deelnemerslijst in te vullen. Deze bestaat uit twee tabbladen. In het eerste tabblad vul je de facturatiegegevens in en in het tweede tabblad de kandidaat gegevens. 

 

Het is belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurd zodat we de kandidaten op de juiste manier in ons systeem kunnen zetten en aan het juiste examen kunnen koppelen. 

 

Mocht je problemen ervaren met het invullen dan vragen wij je vriendelijk contact met ons op te nemen. We helpen je dan graag verder.

+ Waarom moet men voor IPMA D een zelfassessment invullen?

Het doel van het Zelfassessment is het reflecteren op je functioneren binnen projecten. Het Zelfassessment is een internationale verplichting en dient minimaal een week voor het examen te zijn ingevuld.

In het Zelfassessment geef je per competentie jouw scores op kennis, vaardigheid en ervaring. Bij elke competentie geef je een praktijkvoorbeeld van jouw ervaring. Gebruik voor het opstellen het sjabloon Zelfassessment. Je vindt dit document hiernaast.

+ Welke examens kunnen worden afgenomen als groepsexamen?

Alle theorie examens:

  • IPMA D (agile)
  • IPMA C Theorie
  • IPMA B Theorie
  • IPMA PMO

+ Kan het examen ook in een andere taal worden afgelegd?

De examens kunnen bij ons in het Nederlands en Engels worden afgelegd. Met uitzondering van PMO. Deze is op dit moent alleen in het Nederlands beschikbaar. 

Locatie

+ Moet mijn locatie te beschikking hebben over internet?

Nee. De examens worden op papier afgenomen. Op onze eigen locatie worden de examens wel digitaal afgenomen. 

+ Aan welke eisen moet de examenruimte voldoen?

Hiervoor verwijs ik je graag naar onze voorwaarden. Deze zijn te vinden onder het kopje 'downloads' op deze pagina. 

 

Annuleren en of verplaatsen

+ een deelnemer kan toch geen examen doen. Wat nu?

Voor de kosten van uitstel en annuleren van een examen worden de standaard tarieven voor uitstel en annulering per kandidaat gerekend. De actuele kosten vindt je op onze website.

Dyslexie

+ Heeft iemand met dyslexie recht op extra tijd? 

Wanneer iemand dyslexie heeft dan mogen wij 30 minuten extra tijd toekennen. Hiervoor hebben wij wel een dyslexie verklaring nodig. Deze kan gemaild worden naar info@ipmacertificering.nl

 

Wij zullen zorgvuldig omgaan met deze vertrouwelijke informatie. 

Uitslag examen

+ Wanneer ontvangen de deelnemers de examen uitslag?

De uitslag volgt na maximaal vier weken. De uitslag wordt per e-mail verstrekt. LET OP: De uitslag wordt alleen verstrekt wanneer de factuur is voldaan. 

+ Ontvang ik als aanvrager ook de uitslag?

Indien u dit wenst en de examenkandidaat toestemming heeft gegeven dan mogen wij u de uitslag verstrekken. Certificaten gaan altijd naar de kandidaat zelf. LET OP: De uitslag wordt alleen verstrekt wanneer de factuur is voldaan.