In maart 2023 is Hayat el Hafiani in dienst gekomen bij IPMA Certificering. Zij stelt zichzelf graag voor.

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben Hayat el Hafiani, geboren in Utrecht en wonend in Nieuwegein samen met mijn man en 3 kinderen. Ik houd ervan om in mijn vrije tijd te shoppen, leuke uitjes met mijn gezin te doen en familie te bezoeken. Ook houd ik ervan om bezig te zijn met interieur en tekenen.

Ik heb de opleiding Juridisch Medewerker afgerond. Na het behalen van mijn opleiding ben ik gaan werken bij de Gemeente Utrecht. Ik vind het daarom leuk om voornamelijk administratief, juridisch en financieel bezig te zijn.

Vanaf maart 2023 werk je voor IPMA Certificering. Wat ga je doen?
Samen met Rick, Amacora en Femke ga ik helpen met de Front- en Backoffice. Mijn werkzaamheden zullen vooral bestaan uit administratieve, financiële en telefonische taken, waarbij het klantcontact ook wordt onderhouden.

Waar kijk je het meest naar uit in je nieuwe baan?
Ik kijk ernaar uit om met mijn kennis, ervaring en enthousiasme mijn steentje bij te kunnen dragen binnen IPMA Certificeren. Ook kijk ik er naar uit om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen en meer dingen bij te kunnen leren en natuurlijk de leuke en gezellige momenten met mijn collega’s!

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?
Ik ben een open persoon en ik houd er vooral van om mensen te helpen, steunen en natuurlijk om een leuk gesprek te hebben. Mocht je interieuradvies willen dan kun je ook bij mij terecht, ik help je er graag bij.

Interessante pagina's