Examengids ICB4

De examengids is onmisbaar als u een IPMA opleiding volgt of van plan bent een IPMA-C, IPMA-D of IPMA-PMO certificaat te behalen. Op basis van de ICB4 worden de competenties, eindtermen, leerdoelen en leerstof op een heldere wijze aan elkaar gekoppeld en uitgelegd.

Daarnaast wordt per leerdoel in de kantlijn aangegeven wat het vereiste beheersingsniveau en welke kennis of toepassing per examen vereist is.
 

Lees hoofdstuk 1 en 2


Benieuwd geworden naar de gids? Download dan hier hoofdstuk 1 en 2!

 


Examengids ICB3 en ICB4 IPMA

Wijzigingen


De Examengids en de Eindtermen worden periodiek bijgewerkt om accuraat te blijven. Hou deze pagina in de gaten voor overzicht van de recente wijzigingen.

14 juni 2019:
V61b - Kwaliteit b. Validatie en verificatie (pagina 68) definitie gewijzigd in: Validatie is het controleren of het programma van eisen of de project-(deel-) resultaten geschikt zijn voor de beoogde toepassing of het beoogde doel (fit for purpose). Verificatie is het controleren of iets conform de specificaties gemaakt is.Het toepassen van de principes van valideren en verifiëren in het project.

Deze wijziging wordt opgenomen in de 5e druk.
 

​Bestel de Examengids

Bestel de Examengids door hieronder de keuze te maken tussen bestellen als particulier of bestellen als bedrijf. Vervolgens vult u op de bestelpagina de gevraagde gegevens in. De examengids kost € 29,00 per stuk (exclusief BTW), plus € 3,50 verzendkosten.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kies het formulier hieronder

Bestel als particulier

Aanhef:

Naam*:

Straatnaam & huisnummer*:

Postcode*:

Woonplaats*:

Telefoonnummer:

E-mailadres*:

Aantal exemplaren*:

Vragen/opmerkingen:

Bestel als bedrijf

Naam bedrijf*:

Factuurreferentie*:

Factuuradres*:

Ter attentie van*:

Postcode*:

Plaats*:

Telefoonnummer:

Bedrijfsnaam op de factuur:

E-mailadres*:

Inkoopnummer, PO nummer (indien verplicht vanuit uw organisatie):

Aantal exemplaren*:

Vragen/opmerkingen: