Groepsaanmelding

Als binnen uw organisatie meerdere medewerkers tegelijk examen willen doen, dan kunt u hen opgeven via een groepsaanmelding. Zo hoeven medewerkers zich niet individueel aan te melden en kan iedereen gegarandeerd tegelijk examen doen. In overleg worden de locatie, datum en het tijdstip afgestemd. Groepsexamens kunnen bij u op kantoor of bij ons in Nieuwegein plaatsvinden.

Het voordeel van een groepsexamen bij ons is dat u geen handelingskosten betaalt maar alleen de reguliere examenkosten. Groepsexamens bij ons zijn mogelijk vanaf 6 kandidaten.

U kunt een groepsexamen aanvragen voor:

  • IPMA D
  • IPMA C-theorie
  • IPMA PMO

In het HIER te downloaden document staat beschreven wat u van ons kunt verwachten en onze eisen ten aanzien van de locatie, examenruimte, etc. U kunt een groepsexamen bestellen met behulp van de groene knop onderaan deze pagina. Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden.

 

Tarieven

De kosten per kandidaat en de eventuele kosten voor uitstel en annulering zijn gelijk aan de kosten voor de reguliere examens.

Bij in company examens rekenen we handelingskosten afhankelijk van het aantal kandidaten. Voor examens bij ons op kantoor gelden geen handelingskosten.

Aantal kandidaten Handelingskosten In Company
11 of meer kandidaten Reiskosten o.b.v. € 0,30 per gereden kilometer gerekend vanaf ons kantoor.
6 tot en met 10 kandidaten € 750,-
Minder dan 6 kandidaten € 1250,-
Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.

U betaalt het groepstarief voor het daadwerkelijk aantal afgenomen examens op die dag.

 

Bestel een groepsexamen