Groepsaanmelding

Groepsaanmelding

Meerdere medewerkers tegelijkertijd examen laten doen? Geef ze op via een groepsaanmelding. Zo hoeven medewerkers zich niet individueel aan te melden en kan iedereen gegarandeerd tegelijk examen doen. In overleg worden de locatie, datum en het tijdstip afgestemd. Groepsexamens kunnen bij jou op kantoor (In Company) of bij ons in Nieuwegein plaatsvinden.

Het voordeel van een groepsexamen is dat je geen handelingskosten betaalt maar alleen de reguliere examenkosten. Groepsexamens bij ons zijn mogelijk vanaf 6 kandidaten.

Tijdsschema

 • 6 weken voor de examendatum: datum en de tijd van het examen moet gepland zijn (i.v.m. inroostering van de examinatoren). Dan is het aantal examenkandidaten per traject bekend. Je ontvangt een bevestiging met de voorwaarden voor deelname, het privacy-statement, het examenreglement, de template van het Zelfassessment IPMA-D (kandidaten voor het IPMA-D examen dienen dit in te vullen, voor C-theorie en PMO hoeft dit niet) en toestemmingsformulieren. Op basis van het aantal opgegeven examenkandidaten wordt de factuur opgesteld.
 • 6 weken voor de examendatum: de facturatiegegevens (inclusief opdrachtnummer) moeten aangeleverd zijn.
 • 4 weken voor de examendatum: het definitieve aantal examenkandidaten incl. traject moet aangeleverd zijn (per deelnemerslijst). Tot vier weken voor de examendatum is verplaatsing kosteloos. Aan het annuleren van een examen zijn te allen tijde kosten verbonden. Kijk hiervoor op onze pagina: Uitstel en annulering 
 • 4 weken voor de examendatum: de locatie van het examen moet definitief bekend zijn (met routebeschrijving) en de naam en het telefoonnummer van de contactpersoon ter plaatse.
 • 1 week voor examendatum: de Zelfassessments (alleen bij IPMA-D examens) en de toestemmingsformulieren moeten in bulk toegestuurd zijn aan IPMA-Certificering. In de bevestigingsmail vindt je een voorbeeldbericht over het zelfassessment dat je aan de deelnemers kunt sturen.

Mochten er onverhoopt wijzigingen plaatsvinden in de deelnemers, dan kunt je dit uiterlijk 2 weken voor de examendatum eenmalig doorgeven. Breng hiervoor de wijzigingen aan in de eerder gestuurde deelnemerslijst en stuur deze naar info@ipmacertificeren.nl.

Interesse of behoefte aan meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. 

Interesse Groepsaanmelding / Incompany

Mocht je al informatie hebben over de locatie, het aantal personen of de data dan kun je dit kwijt in het onderstaande veld.

Alle bestanden worden op virussen gecontroleerd

Voorwaarden Examenruimte

 • Examenkandidaten moeten in alle rust hun examenopgaven kunnen maken. De ruimte waar het examen wordt afgenomen dient daarom goed geïsoleerd te zijn van geluid van buitenaf en de omgeving dient rustig te zijn.
 • De ruimte waarin het examen wordt afgenomen moet voldoen aan alle wettelijke eisen. Hierbij moet gedacht worden aan o.a. ARBO-richtlijnen, brandveiligheid en vluchtwegen.
 • In de ruimte moet goed en voldoende licht aanwezig zijn.
 • De temperatuur in de ruimte dient goed regelbaar te zijn.
 • Er dient voor de surveillant een eigen tafel en stoel aanwezig te zijn.
 • Er dient voor elke examenkandidaat een eigen tafel en stoel aanwezig te zijn.
 • Per tafel zal 1 examenkandidaat plaats nemen; deze dient voldoende arm- en bewegingsruimte te hebben.
 • De tafels dienen in een examenopstelling te staan. Dat wil zeggen in rechte rijen, 1 meter uit elkaar en allen gericht naar de voorkant van de ruimte (“neuzen” dezelfde kant op).
 • De ruimte en de inventaris dient hygiënisch, schoon en geur- en rookvrij te zijn.
 • Het bedrijf cq. de opleider dient ervoor te zorgen dat er voor en tijdens het examen een contactpersoon ter plaatse is, voor eventueel WC-bezoek van de deelnemers of voor eventuele
  vragen en/of afwijkingen.

Tarieven

De kosten per kandidaat en de eventuele kosten voor uitstel en annulering zijn gelijk aan de kosten voor de reguliere examens.

Bij in company examens rekenen we handelingskosten afhankelijk van het aantal kandidaten. Voor examens bij ons op kantoor gelden geen handelingskosten.

Je betaalt het groepstarief voor het daadwerkelijk aantal afgenomen examens op die dag.

Aantal kandidaten Handelingskosten
11 of meer Reiskosten o.b.v. € 0,30 per gereden kilometer gerekend vanaf ons kantoor.
6 tot 10 € 750,-
minder dan 6 € 1250,-

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Wil je kandidaten individueel examen laten doen. Bekijk de tarieven van ons reguliere proces.