IPMA-D certificaat aanvragen naast C-theorie

Met een IPMA-C theoriecertificaat heeft u de mogelijkheid om het IPMA-D certificaat aan te vragen. U ontvangt dan het internationaal erkende IPMA-D certificaat en wordt ingeschreven in het register van IPMA Internationaal (opent in nieuw tabblad). Uw IPMA-C theoriecertificaat blijft gewoon geldig tot de verloopdatum.

De geldigheid van het IPMA D-certificaat is 5 jaar vanaf de ingangsdatum van uw IPMA C-theoriecertificaat. Aan het einde van deze termijn kunt u zich hercertificeren voor IPMA-D. Bij een positief resultaat wordt de geldigheid van uw D-certificaat met vijf jaar verlengd.

U kunt het IPMA-D certificaat aanvragen vanaf het moment van ontvangst van uw IPMA-C theoriecertificaat. U kunt het certificaat aanvragen tot één maand voordat het C-certificaat verloopt.

 

Kosten

De kosten voor het aanvragen van het IPMA-D certificaat naast een C-theoriecertificaat bedragen € 155,00 (excl. BTW). Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij een factuur naar het door u opgegeven e-mailadres. Als de factuur is voldaan, ontvangt u een e-mail met uw nieuwe IPMA D-certificaat.

 

Aanvragen

Om het IPMA-D certificaat aan te vragen vult u onderstaande gegevens in. De bedrijfsgegevens hoeft u alleen in te vullen als uw bedrijf de factuur voldoet.

 

Persoonlijke gegevens:

Voornaam en achternaam:

Straatnaam en huisnummer:

Postcode en woonplaats:

Uw e-mailadres:

Datum waarop u IPMA C-theorie-examen heeft gedaan:

 
Ik wil worden opgenomen in het internationale IPMA register.

 
Bedrijfsgegevens (indien bedrijf betaald)

Vul onderstaande gegevens in als uw bedrijf betaald. Als u zelf betaald kunt u onderstaande velden leeg laten en sturen wij de factuur naar het hierboven opgegeven e-mailadres.

 

Naam bedrijf (deze naam komt op de factuur):

Ter attentie van:

Straatnaam en huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Telefoonnummer:

Factuurreferentie:

Factuur e-mailadres (dit is het e-mailadres van de (financiële) afdeling die de factuur afhandelt):

Inkoopnummer, PO nummer (indien verplicht vanuit uw organisatie):

Eventuele overige opmerkingen:
 
Controleer of de ingevulde gegevens correct zijn en klik op Verzenden.

U ontvangt een e-mail met de bevestiging van uw aanvraag.