Inzage en klachten – Inzage

Uitsluitend als u niet geslaagd bent voor uw IPMA D of IPMA C theorie-examen, kunt u uw examen inzien. Voor andere examens is er geen inzage. Aanvragen kan tot 30 werkdagen ná de uitslag van uw examen. Elke maand is er op één van de onderstaande data een mogelijkheid tot inzage tussen 12:30 – 13:15 uur. Aan inzage in een examen zijn kosten verbonden van € 150,- exclusief 21% BTW.

U krijgt inzage in: de opgaven, uw eigen antwoorden, het antwoordmodel, uw scores per vraag en de maximale score per vraag. Het is niet toegestaan om (delen van) vragen en antwoorden over te schrijven, te kopiëren, te scannen of te fotograferen. Het maken van korte aantekeningen voor bijvoorbeeld een bezwaarschrift is toegestaan. Er is geen mogelijkheid tot het stellen van inhoudelijke vragen. In de Notitie inzage IPMA theorie-examens vindt u alle informatie over inzages. Wij raden aan het document zorgvuldig door te nemen alvorens u besluit tot inzage over te gaan.

 

Inzagedata

Aanvragen kan tot 14 dagen voorafgaand aan de inzage. De factuur dient vooraf te zijn voldaan. Inzages vinden plaats van 12.30 – 13.15 uur op ons kantoor in Nieuwegein. Een overzicht van de inzage momenten vindt u op de pagina Data (opent in nieuw venster).

 

Aanvragen

Uw verzoek tot inzage stuurt u per e-mail naar examencommissie@ipmacertificeren.nl.

Vermeld in de e-mail de volgende gegevens:

  • Uw voor- en achternaam,
  • Uw examendatum
  • of het een inzage IPMA D of IPMA C theorie-examen betreft, en
  • de factuurgegevens: naam, adres, postcode/woonplaats, het e-mailadres waar de factuur heen gestuurd dient te worden, indien van toepassing een contactpersoon, ordernummer of referentie.
  • Uw gewenste inzagedatum. Aanvragen kan tot 14 dagen voorafgaand aan de inzagedatum.

Na het ontvangen van uw verzoek sturen wij u een bevestiging. Ook zullen we de rekening van de kosten van inzage naar het door u opgegeven email adres sturen. U krijgt toegang tot inzage als het bedrag tenminste 1 dag vóórdat inspectie plaatsvindt is betaald.