IPMA-C

Met een IPMA level C certificering laat u zien over zowel een goede theoretische kennis van projectmanagement te beschikken, als de capaciteit te hebben de projectmanager van complexe projecten te kunnen ondersteunen. Het IPMA-C-traject laat u op een professionele manier naar projecten kijken, met als doel uw projectmanagement naar een hoger niveau te tillen.

 

“Ik heb het hele proces ervaren als een waardevolle beproeving, en om ook een bevestiging van mijn competenties te krijgen. Het hele proces van theorie, rapporten schrijven en assessment heeft me op allerlei vlakken uitgedaagd naar mij zelf en mijn werk te kijken.”

 

Het traject

IPMA-C bestaat uit een theorie-examen en een assessment. U begint met het theorie-examen. Na het behalen van het examen krijgt u een deelcertificaat. Om het volwaardige IPMA C-certificaat te kunnen verkrijgen, dient u binnen 18 maanden na de examendatum van C-theorie het IPMA C-assessment succesvol af te ronden. Dit geldt niet voor kandidaten die een C-theoriecertificaat hebben met een geldigheid van 2 jaar. De geldigheid zoals vermeld op het certificaat is leidend.

 

Op onderstaande pagina’s vindt u informatie per onderdeel.

Deelcertificaat theorie
Assessment