Aanmelden voor een examen, assessment of hercertificering

Opgeven voor een examen, assessment of hercertificering is heel eenvoudig. U vult eenmalig uw gegevens in waarmee u een persoonlijk account aanmaakt. Vervolgens schrijft u zich in voor de gewenste certificering of hercertificering en kunt u starten met het traject. Voor IPMA PMO, D en C-theorie betekent dit een examendatum kiezen. Voor C-assessment, B, A en hercertificering kunt u uw document(en) inleveren.

 

 

Als u al een account heeft kunt u direct naar de inlogpagina gaan.

 

Inkooporder/purchase order nodig?

Als uw werkgever of een andere partij uw certificering betaald geeft u dit aan bij aanmelden. Onder Facturatiegegevens kiest u bij Factuur gaat naar voor ‘Werkadres’ of ‘Anders’. Veel organisaties eisen op de factuur specifieke gegevens, zoals een inkooporder, purchase order, kostenplaats of personeelsnummer. Controleer of dit ook voor u geldt en vermeld de gegevens bij factuurreferentie. Vraag de gegevens op voor u zich aanmeldt.

Als u bij aanmelden de Examengids wilt bestellen moet deze op de inkooporder/purchase order vermeld staan. De Examengids is ook los te bestellen.

 

Geef uw privé e-mailadres op

Wij raden aan uw persoonlijke e-mailadres op te geven, zodat we u nog kunnen bereiken als u van werkgever verandert. Dit is vooral handig als we u over 5 jaar benaderen voor hercertificeren.

Heeft u een hotmail of live account dan kunnen onze mails in uw ongewenste mail terechtkomen.

 

Nederlands of Engels examen/interview

voorkeurstaal nlGeef bij aanmelden aan of u in het Nederlands of in het Engels examen/interview wil doen. U kunt uw keuze tot 2 weken van te voren wijzigen via Voorkeuren > Voorkeurstaal. Gebruik niet de taalkeuze in de header, die wordt niet opgeslagen.

 

Examengids ICB4 bestellen

Gaat u een IPMA D, C-theorie, B-theorie of PMO certificaat behalen? Dan adviseren we bij uw aanmelding de Examengids ICB4 te bestellen. Op basis van de ICB4 worden de competenties, eindtermen, leerdoelen en leerstof op een heldere wijze aan elkaar gekoppeld en uitgelegd. U ontvangt de gids na inschrijving op een traject. Benieuwd naar de gids? Download hoofdstuk 1 en 2 (.pdf) of kijk op Examengids (opent in nieuw tabblad).

De certificeringsgids IPMA Agile Leadership is beschikbaar na inschrijving op Agile Leadership en tevens los te bestellen.