Aanmelden voor een examen, assessment of hercertificering

Opgeven voor een examen, assessment of hercertificering doet u in 5 stappen:

Stap 1: Vul eenmalig uw gegevens in om een persoonlijk account aan te maken.
TIP: gebruik uw privé e-mailadres! Zo bent u ook nog bereikbaar als u van werkgever verandert en over 5 jaar wilt hercertificeren (Let op: heeft u hotmail of live? Dan kunnen onze mails terechtkomen in ongewenste mail).

Stap 2: Schrijf u in voor de gewenste certificering of hercertificering.
Voor IPMA PMO, D en C-theorie: kies uw examendatum. Voor C-assessment, B, A en hercertificering: levert uw documenten in.

Stap 3: Regel de betaling voor meer informatie scroll naar “Betaling regelen”. Geef aan of u IPMA-lid bent en ontvang korting op de prijs (bekijk de tarieven met en zonder korting). Geen lid en lid worden? Scroll naar Korting als IPMA-lid.

Stap 4: Sla uw gegevens op en verstuur ze.

 

Als u al een account heeft kunt u direct naar de inlogpagina gaan.

 

Betaling regelen

Betaalt uw werkgever of een andere partij uw certificering? Geef dit aan wanneer u zich aanmeldt. Kies onder Facturatiegegevens bij Factuur gaat naar voor Werkadres of Anders.

Let op: veel organisaties eisen op de factuur specifieke gegevens, zoals een inkooporder, purchase order, kostenplaats of personeelsnummer. Controleer of dit ook voor u geldt en vermeld de gegevens bij factuurreferentie. Vraag de gegevens op voor u zich aanmeldt.

Als u bij aanmelden de Examengids wilt bestellen moet deze op de inkooporder/purchase order vermeld staan. De Examengids is ook los te bestellen.

 

Korting als IPMA-lid

Wordt lid van IPMA en ontvangt korting op uw examen (theorie en assessment). Als IPMA-lid krijgt u o.a. toegang tot de kennisbanken met honderden artikelen en zijn IPMA-masterclasses en -courses gratis. U heeft al een lidmaatschap vanaf €15,26 per maand. Bekijk de tarieven van het IPMA-lidmaatschap of ontdek meer over de waarde van het IPMA-lidmaatschap. Lid worden doet u zo:

  1. Ga naar de lidmaatschapspagina op IPMA-NL;
  2. Kies uw lidmaatschap;
  3. Vul het inschrijfformulier in;
  4. Geef u op voor uw examen (theorie of assessment) en vink aan dat u IPMA-lid bent.

 

Examengids ICB4 bestellen

Gaat u een IPMA D, C-theorie, B-theorie of PMO certificaat behalen? Dan adviseren we bij uw aanmelding de Examengids ICB4 te bestellen. Op basis van de ICB4 worden de competenties, eindtermen, leerdoelen en leerstof op een heldere wijze aan elkaar gekoppeld en uitgelegd. U ontvangt de gids na inschrijving op een traject. Benieuwd naar de gids? Download hoofdstuk 1 en 2 (.pdf) of kijk op Examengids (opent in nieuw tabblad). De certificeringsgids IPMA Agile Leadership is beschikbaar na inschrijving op Agile Leadership en tevens los te bestellen.