Medewerker - IPMA Certificering

Femke Scheer: natuurfotograaf in examenwereld

Midden februari 2021 hebben we een tweede nieuwe medewerker in dienst bij IPMA Certificering: Femke Scheer. Zij stelt zichzelf graag voor.

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben Femke Scheer, geboren in Vianen maar inmiddels woon ik al een tijdje in Nieuwegein. Ook ben ik net gaan samenwonen met mijn vriend Marco. In mijn vrije tijd sport ik veel en maak ik foto’s van de Nederlandse natuur, maar voornamelijk dieren. Mocht je het leuk vinden om een kijkje te nemen dan vind je deze via deze link.

Ik heb de opleiding Bedrijfscommunicatie afgerond. Hierna ben ik redelijk snel in de examenwereld terecht gekomen. Ik heb, voordat ik bij IPMA aan de slag ging, ruim 4 jaar als assistent/manager gewerkt van de klantcontact planafdeling van een examenbureau. Dit heb ik met veel plezier gedaan.

Vanaf midden februari werk je voor IPMA Certificering. Wat ga je doen?
Ik ga Rick en Amacora helpen met de front- en backoffice taken. Enkele voorbeelden van werkzaamheden zijn het beantwoorden van klantvragen en het plannen van de mondelinge examens.

Waar kijk je het meest naar uit in je nieuwe baan?
Ik hoop met mijn ervaring en mijn enthousiasme het bedrijf weer een stapje vooruit te helpen. Ook kijk er zelf naar uit om nieuwe dingen te leren en te groeien als persoon.  Natuurlijk kijk ik ook uit naar leuke tijd met mijn collega’s.

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?
Mensen kunnen bij mij terecht voor een luisterend oor en een eerlijk en open gesprek of om foto’s te maken natuurlijk!

Interessante pagina's