Examen doen

Het examen - IPMA Certificering

Aanmelden examen

Om een examen af te leggen hebben we van jouw als kandidaat een aantal gegevens nodig om je aan te melden. Hiervoor maak je een account aan in onze examenportal. Bekijk alle stappen in het aanmeldproces en hoe je de betaling regelt.

Examen inplannen

Wanneer je als kandidaat een examen gaat afleggen, plan je zelf je examendag in. Bekijk de examenkalender voor de beschikbaarheid. Het inplannen gebeurd in de portal, nadat je een account hebt aangemaakt.

Overzicht alle niveaus

Je bekijkt alle niveaus in certificaten in dit overzicht. Elk certificaat heeft een eigen pagina. Hier vind je meer informatie over tarieven, toelatingseisen en de verschillende fases die je doorloopt.

Groepsaanmelding

Binnen jouw organisatie meerdere medewerkers tegelijkertijd een IPMA theorie examen laten afleggen? Maak gebruik van de optie groepsaanmelding.

Opleidingen

Als examenbureau zijn wij onafhankelijk. Ben je op zoek naar een opleiding? Bekijk de slagingspercentages per opleidingsinstituut voor IPMA-D, IPMA-PMO of IPMA-C-theorie en de waardering van onze kandidaten over hun opleider.

Met een IPMA lidmaatschap ontvang je korting op jouw examen!