Examengids ICB4 - IPMA Certificering

De examengids is onmisbaar als je een IPMA opleiding volgt of van plan bent een IPMA-C, IPMA-D of IPMA-PMO-certificaat te halen.

Op basis van de ICB4 worden de competenties, eindtermen, leerdoelen en leerstof op een heldere wijze aan elkaar gekoppeld en uitgelegd.

Daarnaast wordt per leerdoel in de kantlijn aangegeven wat het vereiste beheersingsniveau en welke kennis of toepassing per examen vereist is.

Bestel de Examengids via het onderstaande aanvraagformulier. De examengids kost €32,00 per stuk (exclusief BTW), plus €4,20 verzendkosten.

Download gratis H1&2. Toch bestellen? Gebruik het bestelformulier.

  H1&2 Examengids

Wijzigingen

De Examengids en de Eindtermen worden periodiek bijgewerkt om accuraat te blijven. Houd deze pagina in de gaten voor overzicht van de recente wijzigingen.

Per 1 augustus 2021 wijzigen een klein aantal IPMA-Eindtermen:

•  C29a en V71a zijn beide herschreven zodat ze nu in lijn met elkaar zijn. De belangrijkste wijziging is het toevoegen aan C29a van het begrip “kostensoorten” en aan V71a van “kostensoorten, kostenposten en kostendragers”.

Tevens zijn in de Examengids (zesde druk, juli 2021) alle drie begrippen nu omschreven.

•  De beschrijving in de Examengids (zesde druk, juli 2021) van single, double en triple loop leren in eindterm C28b is gewijzigd en daarmee meer in lijn met de beschrijvingen elders van deze theorie.

Vanaf 1 november 2021 zullen deze wijzigingen ook in de IPMA-D, IPMA-C en IPMA-B-examens doorgevoerd worden.

Deze wijziging wordt opgenomen in de 6e druk.

Bestelformulier examengids

Bezorgadres: