Voorbereiden op IPMA examen

Aanmelden examen

Algemene fases voor aanmelden examen, assessment of hercertificering

Opgeven doe je in 3 fases:

Fase 1: Meld je aan via onze portal (via de knop aanmelden) en vul eenmalig jouw gegevens in om een persoonlijk account aan te maken. Regel meteen de betaling. Geef aan of je IPMA-lid bent en ontvang korting op de prijs (bekijk de tarieven met en zonder korting). Geen lid en lid worden? Lees meer over het IPMA-NL lidmaatschap.

TIP: gebruik je privé e-mailadres! Zo ben je ook nog bereikbaar als je van werkgever verandert en over 5 jaar wilt hercertificeren (Let op: heb je hotmail of live? Dan kunnen onze mails terechtkomen in ongewenste mail).

Fase 2: Bereid je voor op jouw examen (theorie of assessment). Je vindt deze informatie terug op de pagina van de desbetreffende certificering. Ga hiervoor naar het overzicht en selecteer de certificering die voor jou van toepassing is.

Schrijf je in voor de gewenste certificering of hercertificering.

Voor IPMA PMO, IPMA D (Agile) en IPMA C-theorie: kies een examendatum. Voor IPMA C-assessment, IPMA B (Agile), IPMA A en hercertificering: lever je documenten in.

Fase 3: Bij een theorie examen ontvang je van ons een digitaal certificaat wanneer je geslaagd bent. Doe je een assessment? Dan ontvang je ook een hard-copy certificaat. Niet geslaagd? Dan kun je een her-examen doen. Hier zijn kosten aan verbonden.

 

Aanmelden

 

Als je al een account hebt, ga direct naar de inlogpagina.

Met een IPMA lidmaatschap ontvang je korting op jouw examen!