Voorbereiden op IPMA examen

Aanmelden (her)certificering

Met de onderstaande stappen schrijf jij je eenvoudig en correct is voor jouw examen.Mocht je er toch niet helemaal uitkomen neem dan contact met ons op.

Ik heb nog geen account

Om een (her)certificering te boeken, heb je een account nodig.

 1. Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in.

  Tip: gebruik je privé e-mailadres. Zo ben je ook nog bereikbaar als je van werkgever verandert en over 5 jaar wilt hercertificeren

 2. Zodra je dit hebt afgerond, ontvang je een e-mail om het account te bevestigen. Mocht je deze e-mail niet ontvangen, controleer of de bevestiginge-mail in de map ''ongewenste e-mail'' of 'SPAM' terrecgt gekomen is. Is dit niet zo, neem dan contact op met onze backoffice.
 3. Je kan nu inloggen in het account
 4. Klik onder activiteiten op het gewenste traject en dien je akkoord te gaan met de gestelde voorwaarden en bevestig de boeking.
 5. Binnen enkele dagen wordt er nu een factuur verstuurt naar het door jouw opgegeven factuuradres in het account.
 6. In je account verschijnt nu de informatie van het gewenste traject. Voor IPMA-PMO, IPMA-D (Agile) en IPMA-C-theorie: kies een examendatum. Voor IPMA-C-assessment, IPMA-B (Agile), IPMA-A en hercertificering: lever je documenten in.

Account aanmaken

Ik heb al een account

Heb je al een account, maar lukt het niet om in te loggen? Klik dan op wachtwoord vergeten. Mocht dit niet werken neem dan contact op met onze Backoffice.

Doorloop hierna de onderstaande stappen.

 1. Log in, in het account.
 2. Controleer voor je een (her)certificering boekt of de facturatiegegevens in je account nog correct zijn. Dit doe je door rechtsboven te klikken op je naam. Klik hierna op ‘profiel’.
 3. Zijn de gegevens juist, keer dan terug naar het beginscherm van je account. Een gemakkelijke manier om dit te doen is door linksboven op het IPMA Certificering logo te klikken.
 4. Klik onder activiteiten op het gewenste traject. Hierna dien je akkoord te gaan met de voorwaarden. In je account verschijnt nu de informatie van het gewenste traject 
 5. Binnen enkele dagen wordt er een factuur verstuurt naar het door jouw opgegeven factuuradres in het account.
 6. In je account verschijnt nu de informatie van het gewenste traject. Voor IPMA-PMO, IPMA-D (Agile) en IPMA-C-theorie: kies een examendatum. Voor IPMA-C-assessment, IPMA-B (Agile), IPMA-A en hercertificering: lever je documenten in.

Aanmelden

Met een IPMA-lidmaatschap ontvang je korting op jouw examen!