IPMA Nederland - over de vereniging

IPMA-Nederland (IPMA-NL) is de projectmanagement branchevereniging van IPMA in Nederland. IPMA-NL maakt deel uit van een onafhankelijk en toonaangevend kennisplatform voor projectprofessionals. Het ontwikkelen van competenties van projectprofessionals (professionals die actief zijn in project-, programma- en portfoliomanagement) maakt het mogelijk dat steeds meer projecten slagen.

 

IPMA-NL lidmaatschap

Je bent werkzaam als projectprofessional in rollen als project-, programma- of portfoliomanager, dan wel als ondersteuner daarvan of als opdrachtgever of leidinggevende. Je staat voor de taak om je/de kennis over onze mooie projectmanagement professie op te bouwen dan wel te onderhouden.

Als lid van IPMA ontvang je vele voordelen, ook korting op het examen (theorie en assessment). Lid worden en de korting gebruiken doe je zo:

  1. Ga naar de lidmaatschapspagina op IPMA-NL;
  2. Kies jouw lidmaatschap;
  3. Vul het inschrijfformulier in;
  4. Geef je op voor jouw examen (theorie of assessment) en vink aan dat je IPMA-lid bent.

Maak kennis met IPMA-NL

IPMA-NL maakt deel uit van een onafhankelijk en toonaangevend kennisplatform voor projectprofessionals. Onze overtuiging is dat het ontwikkelen van competenties van projectprofessionals (professionals die actief zijn in project-, programma- en portfoliomanagement) het mogelijk maken dat steeds meer projecten slagen.

Onze ambitie is leidend zijn in het stimuleren van de groei in de volwassenheid van ons vak. We doen dat door te:

  • Inspireren vanuit het principe “we delen”.
  • Professionaliseren vanuit het principe “we leren”.
  • Certificeren en Waarderen vanuit het principe “we oogsten”.

 

Ga naar IPMA-NL